Case Study 6

Single Storey Rear Extension

Service- Design & Planning

This c1970’s house was in need of an updated layout to suit modern living. The client wanted to create a feature kitchen/dining area to make it the heart of their home. After a home visit and an initial survey was carried out, we got a good design brief together and got to work. The finished result is an amazing space with a large lantern to let in as much light as possible, and bi-fold doors to make the most of the view into the garden. One of our recommended builders carried out the work and we are thrilled with the finished result.

Original Layout
Original Layout

 

 

 

 

 

 

 

New Layout
New Layout

 

 

 

 

 

 

 

 

During The Build

During the build

DSCF5078

 

 

 

 

 

 

 

during the build

 

 

Completed Project

DSCF5073

 

 

 

 

 

 

 

 

After

25592125_1948874505438833_6032431217476341019_n

After

 

 

 

 

 

 

25498294_1948874492105501_4426403095779060901_n